مصر باستان:
2500 سال قبل از فرمانروایی Julius Caesar ، مصر باستان قدرت مهندسی آن دوران را به شکل بی سابقه و ماهرانه ای در اختیار داشت.معابد مصری ، استحکامات نظامی ، هرم های پر رمز و راز مصری، و مکانهای دیگری که هرگز مشابه آنها ساخته نخواهد شد!این بخش شامل حدود دو ساعت موشکافی و گشت و گذار در آن دوران مصر و رازهای ساختن اهرام ثلاثه مصر و راجع به معماران و مسببین آنها می باشد.
منبع: پارسی فروم - detour2006
قصد دارم ترفندی جذاب را به شما معرفی کنم که با استفاده از آن میتوانید از طریق نرم افزار Microsoft Word به کامپیوترتان دیکته بگویید! بدین صورت که شما با استفاده از میکروفون کامپیوتر ، متون خود را میخوانید و آفیس فرمانبردار آنها را برای شما مینویسد.
برای استفاده از این بخش:ابتدا نرم افزار Microsoft Office Word را اجرا کنید. در صورتی که از آفیس XP استفاده میکنید از منوی Format و اگر آفیس شما 2003 است از منوی Tools بر روی Speech کلیک کنید.سپس از شما CD آفیس خواسته میشود که با قرار دادن ان میتوانید Speech recognition را نصب نمایید.پس از طی مراحل نصب ، شما میتوانید به صورت اختیاری و با استفاده از قابلیت های فوق العاده آفیس از طریق میکروفون کار خود را تست کنید ، کلمات را بخوانید و در این میان انگلیسی خود را تقویت کنید.پس از مشاهده فیلم آموزشی برای استفاده از قابلیت دیکته در تولباری که ایجاد میگردد بر روی گزینه Dictation و یا Voice Command کلیک کنید. با اندکی تمرین میتوانید که در این بخش مهارت کافی را کسب کنید.لازم به ذکر است که استفاده از این بخش تنها به زبان انگلسی امکان پذیر است و برای دیکته گویی باید کلمات را به صورت دقیق و با تلفظ صحیح بیان نمایید.
منبع: سایت ترفندستان
ممکن است شما نیز اطلاع داشته باشید که طرز قرار گرفتن حروف و علائم زبان فارسی بر روی صفحه کلید ، مطابق با استاندارد تعیین شده شماره 2901 ایران است (مطالعه استاندارد 2901). در نتیجه سیستم عامل های تولید شده توسط شرکت های مختلف ، بایستی در بخش زبان فارسی خود ، از این استاندارد تبعیت کنند. اما متأسفانه شرکت مایکروسافت در ویندوز ویستا از آرایشی برای صفحه کلید فارسی استفاده کرده است که با استاندارد 2901 ایران تطابق ندارد. به عنوان مثال محل قرار گیری حروف "پ" و "ژ" صحیح نیست. این موضوع حتی در نگارش های بعدی ویندوز ویستا نیز حل نشده است. در این ترفند قصد داریم آرایش صفحه کلید فارسی در ویندوز ویستا را به ساده ترین شکل ممکن اصلاح نموده و آن را مطابق با استاندارد 2901 تنظیم کنیم.
برای اینکار:
شما می توانید از نرم افزار MSKLC یا Microsoft Keyboard Layout Creator ساخت شرکت مایکروسافت استفاده نمایید.
توسط این نرم افزار قادر خواهید بود کلیه حروف کیبورد خود را ویرایش نمایید.
این برنامه از سایت خود مایکروسافت از اینجا قابل دریافت است.
اما با توجه به اینکه حجم این برنامه نسبتأ کم نیست و یا ممکن است ویندوز شما قانونی نباشد و امکان دانلود مستقیم از مایکروسافت را نداشته باشید و همچنین کار با برنامه برایتان مشکل باشد ، نگارنده ترفند کار شما را ساده کرده است.
شما میتوانید به سادگی و توسط یک نصب کننده خودکار با حجم کم ، صفحه کلید خود را در ویستا اصلاح کنید.
بدین منظور:
فایل فشرده زیر را دانلود نمایید:
http://www.tarfandestan.com/files/VistaPer...arfandestan.com
سپس فایل را از حالت فشرده خارج نمایید.
اکنون کافی است فایل Setup.exe موجود را اجرا نمایید.
پس از چند ثانیه تغییرات مورد نظر اعمال میگردد.
با فشردن دکمه Close نصب کننده را ببندید.
حالا به Control Panel و سپس Clock, Language, and Region بروید.
وارد قسمت Change keyboards or other input methods شوید (ترفندستان) و بر روی دکمه Change keyboards و پس از آن Add کلیک کنید.
اکنون در قسمت Persian تیک گزینه Persian – Corrected keyboard layout را بزنید و OK کنید.
صفحه کلید اصلاح شده شما حاضر است!
منبع: سایت ترفندستان
در صورتی که شما نیز لپ تاپ دارید احتمالأ تاکنون شرایطی را تجربه کرده اید که امکان اتصال لپ تاپ به برق را نداشته و اجبارأ از باتری لپ تاپ خود استفاده کرده اید. بسته به نوع لپ تاپ ها در صورت داشتن شارژ کامل ، لپ تاپ شما در حدود 2 ساعت و نیم با باتری کار خواهد کرد. اما نکاتی بسیار ساده هستند که با رعایت آنها به شکل قابل توجهی کارایی باتری لپ تاپ شما افزایش پیدا خواهد کرد و در لحظات بحرانی به کمک شما میایند. در این ترفند قصد داریم به معرفی 16 نکته برای حداکثر استفاده از باتری لپ تاپ بپردازیم که کارکرد باتری شما را از 2 ساعت به 4 ساعت کاملأ تضمین میکند.
1- به طور مرتب Defrag کنید - هر چه هارد دیسک شما سریعتر عمل کند فعالیت کمتری میکند و در نتیجه میزان بهره برداری اش از انرژی باتری شما کاهش می یابد یکی از راه های مناسب برای بهبود عملکرد هارد دیسک Defrag کردن آن در زمان های متوالی و منظم است، پس در اینکار کوتاهی نکنید.
2- نور LCD را کاهش دهید - امروزه 99 درصد لپ تاپهایی که در بازار عرضه می شوند این قابلیت را دارند که نور LCD یا نمایشگر آنها را تنظیم کنید بهتر است زمانی که از باتری استفاده می کنید روشنائی LCD خود را روی کمترین حد ممکن قرار دهید، برخی از مدلها قابلیت کاهش میزان فعالیت CPU و بهره برداری اش از منبع تغذیه به شکل بهینه را دارا هستند اینگونه قابلیتهای جانبی لپ تاپ تان را در حین استفاده از باتری فراموش نکنید.
3- برنامه هایی که به صورت پنهانی و در پس زمینه اجرا می شوند را متوقف کنید - اگر آنتی ویروسی دارید که به صورت اتوماتیک شروع به اسکن کردن هاردتان می کند یا ابزاری مثل Google Desktop روی سیستم شما نصب است که به صورت دائم در حال ایندکس کردن فایلها و بررسی هاردتان است و… آنها را از کار بیاندازید. همه ی این موارد باعث فعالیت بیشتر CPU و کاهش کارایی باتری می شوند. همه ی ابزارهایی که اینگونه عملکردی دارند را در زمانی که از باتری استفاده می کنید غیر فعال نمائید.
4- سخت افزارهای اضافی را جدا کنید - ماوس های USB برخی از انواع Cool Disk ها و… را فراموش نکنید چون اینها نیز به منبع تغذیه نیاز دارند و از باتری شما استفاده خواهند کرد.
5- حافظه ی رم بیشتری به لپ تاپ خود اضافه کنید - هر چه حافظه ی Ram شما بیشتر باشد پروسه هایی که در حافظه ی مجازی یا Virtual Memory سیستم تان بارگذاری می شود کمتر خواهد بود، از آنجایی که حافظه مجازی و پروسه های موجود در آن هارد دیسک را درگیر می کنند باعث استفاده ی بیشتری از باتری شما می شوند در حالی که داشتن رم بیشتر اصلا سبب استفاده ی انرژی بیشتر نخواهد شد. از طرفی وقتی بخواهید برنامه هایی سنگین که نیاز به حجم بالایی از Virtual Memory دارند اجرا کنید داشتن مقدار بیشتری از حافظه رم می تواند به شما کمک بزرگی برساند و میزان مصرف انرژی را کاهش دهد.
6- هارد دیسک بر CD یا DVD درایو ارجحیت دارد- هر چقدر که هارد دیسک منبع تغذیه شما را ببلعد به پای CD یا DVD درایوها نمی رسد، ضمن اینکه وجود یک CD در داخل درایو حتی اگر در حال استفاده نباشد نیز می تواند هر از گاهی مزید بر علت گردد، اگر واقعا احتیاج دارید از یک CD یا DVD در زمانی که در حالت باتری قرار دارید استفاده کنید بهترین راه حل تهیه یک image از آن و اجرای image مذکور توسط نرم افزارهای درایو مجازی است.
7- پین های باتری خود را تمیز نگه دارید - بد نیست هر از گاهی پین های باتری خود را تمیز کنید (ترفندستان) این امر سبب نقل و انتقال بهتر و کامل تر جریان بین باتری و لپ تاپ میگردد و کارایی بهتر و بیشتر مجموعه می گردد.
8- از باتری خود مراقبت کنید - مراقبت از باتری نیز شرط مهمی است اگر از باتری زیاد استفاده نمی کنید فراموش ننمائید هر دفعه که باتری را شارژ میکنید این شارژ را بایستی هر دو یا سه هفته یکبار مورد استفاده قرار دهید در غیر اینصورت خیلی سریعتر از چیزی که فکرش را بکنید باتری دچار اشکال می شود. از طرفی شارژ یک باتری Li-on (لیتیومی) نباید هرگز به صورت کامل خالی شود و خالی شدن کامل شارژ باتری فقط در مورد مدلهای قدیمی توصیه می شود.
9- سیستم را Hibernate کنید نه Standby - قرار دادن لپ تاپ در وضعیت Standby در فاصله های زمانی که به آن نیازی نیست آنهم در حین استفاده از باتری می تواند سبب کاهش مصرف انرژی شود و از طرفی وقتی به آن نیاز شد بلافاصله کارتان را از سر بگیرید اما وضعیت Hibernate تقریبا سیستم را خاموش نگه می دارد و در زمان نیاز به آن به همان سرعت حالت Standby فعالش میکند.
10- به کاهش دمای لپ تاپ کمک کنید - هر چه دمای لپ تاپ شما کاهش یابد عملکرد بهتری خواهد داشت و هر چه عملکردش سریعتر و بهتر باشد کارایی باتری اش بیشتر خواهد شد، لذا همواره شبکه های ورودی و خروجی هوای لپ تاپ تان را تمیز کنید و لپ تاپ را در وضعیتی قرار دهید که هوا به شکل مناسبی در آن جریان پیدا کند.
11- Power Options ویندوز را تنظیم کنید - به Power Options در کنترل پنل ویندوز بروید و آن را به شکلی که مناسب می دانید تنظیم کنید اگر Power Schemes را در این قسمت روی Max battery قرار دهید به صورت اتوماتیک تنظیماتی برگزیده می شوند که می توانند سبب حداکثر کارایی باتری شوند.
12- کارهای اضافی و همزمان را حذف کنید - اگر در وضعیت باتری زمانی که مشغول تایپ یک نامه هستید تصمیم گرفتید MP3 گوش کنید بهتر است از MP3 player خود استفاده کنید تا لپ تاپتان دلیلش هم که واضح است.
13- لپ تاپ مناسب خود را بخرید - اگر واقعا کسی هستید که طول عمر باتری برایتان حیاتی است بهتر است برای مدلهایی هزینه کنید که باتری شان کارایی بیشتر و قوی تر دارند مسلما برای اینگونه مدلها و این نوع باتری ها بایستی هزینه های اضافی را تقبل کنید.
14- شارژ و دی شارژ باتری - اکثر باتری های لپ تاپ های امروزی از نوع Li-on هستند و نیازی به اینکار ندارند ولی اگر از مدلهای خیلی قدیمی استفاده می کند دی شارژ کامل باتری و شارژ مجددش هر 15 روز توصیه می شود.
15- قابلیت Auto save را خاموش کنید - در حین کار با ابزارهایی مثل Word مایکروسافت و… قابلیت ذخیره اتوماتیک یا auto save را غیرفعال کنید این قابلیت سبب می شود هارد دیسک شما به صورت دائم درگیر باشد. اگر نگران این هستید که باتری تمام شود و هر آنچه انجام داده اید ذخیره نشده از بین بروند می توانید در همان قسمت Power options تنظیمات را به گونه یی تعریف کنید که در حین تمام شدن باتری سیستم Hibernate شده و اطلاعات شما دفعه ی بعدی که به جریان الکتریسته دسترسی داشتید مجددا در دسترستان باشد.
16- کاهش فعالیت کارت گرافیک - پائین آوردن رزلوشن صفحه نمایش و غیر فعال کردن اسکرین سیورهای تجملی و … می توانند سبب فعالیت کمتر کارت گرافیکی و در نتیجه افزایش کارایی باتری لپ تاپ گردند.
منبع: ترفندستان
تا پیش از این راه های انتقال اطلاعات به شکل سخت افزاری تنها از طریق فلاپی ها و نهایتأ CDها صورت میگرفت. اما با پیشرفت تکنولوژی ، امروز حافظه های فلش USB (کول دیسک) ، به مانند نقل و نبات در دست کاربران میگردد. این موضوع تاحدودی موجبات نگرانی مدیران شبکه را به علت عدم امنیت داده های موجود روی سیستم ها فراهم آورده است. به نوعی که هر فرد میتواند با وصل کردن فلش خود به USB به راحتی اطلاعات موجود روی هارد سیستم را منتقل کند. برای حفظ امنیت اطلاعات ، بسیاری در پی یافتن راهی برای جلوگیری از انتقال اطلاعات به داخل فلش دیسک ها هستند. در این ترفند قصد داریم روشی را به سادگی و از طریق رجیستری ویندوز معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید کپی یا انتقال اطلاعات به داخل فلش دیسک های وصل شده به USB را کاملأ غیر ممکن نمایید.
بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و در آن عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز گردد.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
حال روی کلید Control راست کلیک نموده و از New روی Key کلیک کنید. نام کلید جدید را StorageDevicePolicies قرار دهید.
اکنون اینبار روی کلید StorageDevicePolicies راست کلیک کنید و از منوی New روی DWORD Value کلیک کنید. نام مقدار جدید ساخته شده را writeProtect قرار دهید.
حال روی writeProtect راست کلیک کنید و Modify را انتخاب نمایید.
در قسمت Value Data عدد 0 را به 1 تغییر دهید (ترفندستان) و سپس OK کنید.
کار تمام است ، اکنون رجیستری را ببندید و سیستم را رستارت کنید.
از این پس اگر بخواهیم اطلاعاتی را به یک حافظه فلش یا هر نوع حافظه همراه مانند Mp3 player ها منتقل کنید با پیغام خطا خواهیم شد.
لازم به ذکر است برای بازگشت به حالت قبلی کافی است عدد 1 را مجدد به 0 تغییر دهید.
این ترفند تنها روی ویندوز XP سرویس پک 2 قابل انجام است.
قرار دادن Gmail و Yahoo Mail به عنوان سیستم ایمیل پیش فرض در فایرفاکس 3 (شماره 1169)
منبع: سایت ترفندستان
اگر برای مرور صفحات وب از فایرفاکس استفاده میکنید احتمالأ به این موضوع برخورد داشته اید که پس از کلیک بر روی لینک ایمیل ، نرم افزار اوتلوک به شکل اتوماتیک اجرا میگردد. اما ممکن است شما اصلأ از اوتلوک برای مدیریت ایمیل هایتان استفاده نکنید ، در نتیجه این موضوع میتواند بسیار آزار دهنده باشد ، به خصوص اگر ناخواسته بر روی لینک ایمیل کلیک کرده باشید. در نسخه 3 مرورگر فایرفاکس چاره این کار اندیشیده شده است و شما میتوانید به آسانی سیستم ایمیل پیش فرض فایرفاکس را از اوتلوک به یاهومیل یا جی میل تغییر دهید.
بدین منظور:
جهت افزودن یاهومیل به عنوان سیستم ایمیل پیش فرض در فایرفاکس 3:
ابتدا فایرفاکس 3 خود را اجرا کنید.
از منوی Tools وارد Options شوید.
سپس به تب Applications بروید.
در قسمت Search عبارت mailto را وارد نمایید.
اکنون در لیست تنها mailto باقی می ماند.
از ستون Action بر روی منوی موجود کلیک کرده و به جای (Use Outlook Express (default گزینه Use Yahoo! Mail را انتخاب نموده و OK کنید.
اکنون اگر بر روی یک لینک ایمیل همانند لینک زیر:
info@tarfandestan.com
کلیک کنید ، به جای باز شدن اوتلوک ، راهی یاهومیل خواهید شد تا از طریق آن به این آدرس ایمیل بفرستید.
جهت افزودن جی میل به عنوان سیستم ایمیل پیش فرض در فایرفاکس 3:
طریقه کار اندکی با روش فوق متفاوت است.
شما بایستی اینبار کد زیر را دقیقأ Copy کرده و در نوار آدرس مرورگر Paste کنید:
java:window.navigator.registerProtocolHandler("mailto","https://mail.google.com/mail/?extsrc=mailto&url=%s","GMail")
دقت کنید کد را کامل کپی نمایید.
سپس Enter زده یا روی دکمه GO کلیک کنید.
پس از این کار نواری در بالای صفحه نمایان میشود که شما بایستی دکمه Add Application را انتخاب کنید.
حالا به روش بالا ، به Tools > Options > Applications بروید.
عبارت جلوی mailto را به Use Gmail تغییر دهید.
این کار نیز تمام است و اگر روی یک لینک ایمیل کلیک کنید به جای باز شدن اوتلوک ، راهی جی میل خواهید شد تا از طریق آن به این آدرس ایمیل بفرستید.
دقت کنید اگر در هنگام افزودن جیمیل به عنوان سیستم ایمیل پیش فرض ، پس از وارد کردن کد به شکل صحیح و Enter زدن هیچ اتفاقی نیفتاد شما بایستی عملیات زیر را انجام دهید:
در نوار آدرس عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.
در صفحه باز شده بر روی دکمه I’ll be careful, I promise کلیک کنید.
در صفحه بعدی ، در (ترفندستان) قسمت Filter عبارت gecko.handlerService.allowRegisterFromDifferentHost را وارد کرده تا در قسمت زیرین گزینه مربوطه ظاهر شود.
Value این گزینه باید بر روی True تنظیم شده باشد ، اگر این گونه نیست بر روی آن دوبار کلیک کنید تا حالت آن تنظیم شود.
مجدد در قسمت Filter عبارت network.protocol-handler.external.mailto را وارد نمایید و این گزینه را نیز اطمینان بیابید که بر روی True تنظیم شده است. اگر اینگونه نیست با دوبار کلیک آن را تنظیم کنید.
کار تمام است.
حالا کد فوق مخصوص Gmail عمل میکند.
مشخصه یک وبلاگ خوب (شماره 1170)
منبع: 4download
عموماً وقتی از سایت شما صحبت میشود، نباید هیچ کم و کسری در آن وجود داشته باشد. اما خیلی کم به آن چه که نباید در وبسایت باشد، پرداخته شده است. این مساُله تاُثیر منفی بر عملکرد سایت دارد، زیرا برنامهریزی ضعیف و غافل شدن از سایت، ممکن است به از دست دادن شغل، مسایل امنیتی، ترافیک کم و سایر مشکلات منجر شود.
البته این مشکلات قابل جلوگیری هستند. و این هم 9 عاملی که باید از آنها اجتناب کنید:
1- گذاشتن عکس خود در صفحهی اصلی.
با وجود آن که عکس شما یک نوع خوشامدگویی به بازدیدکنندگان شمار میآید، برخی کارشناسان عقیده دارند، این عکس، دلیل حضور بازدیدکنندگان را در سایت شما کم رنگ میکند. لارینا کیس، رییس بخش کارشناسی موفقیت و عملکرد ـ یک موسسهی مشاوره در فیلادلفیا ـ در اینباره میگوید:"دیدن این عکس، مانند ملاقات یک شخص جدید است، و به جای پرداختن به مسایل بازدیدکنندگان، مثل این است که به آنها بگویید:"من چقدر در عکس، عالی هستم". وب سایت شما باید تماماً دربارهی بازدیدکننگان باشد و نه در مورد شما. قبل از هر چیز باید آنها را به سایت، علاقمند کنید".
2- زیاده رو ی در پخش قطعات دیداری و شنیداری.
این مورد شامل هر قطعهی دیدنی و شنیدنی میشود. از یک طرف تصاویر متحرک گیج کننده در صفحهی اصلی واز طرف دیگرهر نوع عکس، از مشتریان سایت گرفته تا موش خانگی شما. مورد اول چیزی بیش از بهرهگیری بیهوده از فنآوری جدید نیست و مثال آخر، گمراه شدن از مسیر فعالیتهای حرفهای است. گذشته از این، بارگذاری موسیقیهای پرزرق برق و پر سر و صدا مدت زیادی طول میکشد و همین امر، بازدید کنندگان سایت شما را فراری میدهد.
روت آترلی( یکی از شرکای اصلی مرکز استراتژیهای خلاق،یک آژانس ارتباطات مردمی در ریچموند،ب،س،کانادا) میگوید: "داشتن یک سایت با فنآوری قوی برای بسیاری از وب سایتها ضروری است، اما برای حضور تکنولوژی باید دلیلی مهمتر از تحت تاثیر قراردادن مردم، وجود داشته باشد.
3- وجود گزینههای گیجکنندهی فراوان.
به شما حق میدهم، چرا که میخواهید صفحات و مطالب گوناگون زیادی به بازدیدکنندگان سایت خود ارایه دهید. اما ساختار سایت باید به اندازهی کافی ساده باشد، تا بازدیدکنندگان گیج و سر در گم نشوند. کیس در این باره میگوید:"از تنظیم فهرست انتخابی با حدود 20 گزینهی انتخابی خودداری کنید، افراد،در هر بار میتوانند بین 5 تا 9 مطلب را به خاطر بسپارند. سعی کنید از این حد فراتر نروید، چون در غیر این صورت،آنها گیج شده، سایت شما را ترک میکنند."
4- اطلاعاتی که ممکن است به حریم شخصی افراد و مسایل امنیتی لطمه وارد کند.
البته این مساُله تا حد زیادی به ماهیت وب سایت، شغل و کنارآمدن شما با قضایا بستگی دارد. در هر صورت ضروری است، که مطالب وب سایت خود را خوب بررسی کنید، تا اطلاعاتی که به مسایل شخصی و مسایل امنیتی لطمه وارد میکند، و همچنین مورد علاقهی هکرها است در آن موجود نباشد. در ابتدایی ترین مراحل، باید از گذاشتن عکسها، آدرسهای ایمیل و جزییات شخصی کارکنان در وب سایت خودداری کنید. همچنین، چگونگی طراحی ساختار URL و صفحهی پیغام ایراد 404 نوع سرور یا پشتیبان شما را برای افراد، آشکار میسازد. اینها چیزهایی است که هکرها نباید بدانند. حتی در انتشار اطلاعات دربارهی تولیدات، کارشناسان وب، توصیه میکنند، فقط از نکاتی که مشتریان را به خرید ترغیب میکند؛ استفاده کنید و نه نکاتی که اطلاعات شرکت را به خارج انتقال دهد. سعی کنید، در اسرع وقت از یک کارشناس وب یا یک وکیل استفاده کنید، تا نکاتی که امکان سوء استفاده از آنها در سایت وجود دارد؛ را بررسی کند. از این هم فراتر رفته، میتوانید یک کارشناس امور امنیتی در سایت خود داشته باشید.
5- گذاشتن اطلاعاتی در وب سایت که به سود رقبای شما باشد.
مسئولین بخش برنامهریزی اطلاعات یک وب سایت، باید مانند دزدها فکر کنند. به این ترتیب، احتمال این که این افراد، برنامههای اطلاعاتی را طراحی کنند که مورد علاقهی رقیبان سایت باشد، از یبن میرود. برخی بخشهای اطلاعاتی در نوع خود بیضرر هستند، اما در ترکیب با یکدیگر، می توانند مطالب زیادی را دربارهی فعالیتهای شغلی، شرکای استراتژیک، مشتریهاو ساختار درونی سازمان شما آشکار سازند. در این جا هم حضور یک کارشناس بسیار سودمند است.
6-سخنان نامفهوم و کلمات فنی پیچیده.
هدف اصلی بیشتر وب سایتها آگاه ساختن مشتریان از نحوه فعالیتهای سایت و چگونگی ارائه خدمات و تولیدات به مشتریان است. وقتی در سایت خود از زبانی فنی یا اصطلاحاتی نامفهوم استفاده میکنید به طوری که اکثر مردم از درک آنها عاجزند در حقیقت به کار بیهودهای دست زدهاید. از بیانی شیوا و مستقیم استفاده کنید. شرهورویتس متصدی امور تبلیغات و نویسندهی کتاب اصول کسب درآمد: بازاریابی با رعایت حقوق مشتری در این باره میگوید: استفاده از کلمات پیچیده یا زیاده گویی در اینترنت امری عادی است. اما این مسأله با صداقت، کیفیت محصولات و درستکاری فعالیتهای شما مغایرت دارد.
7- مطالبی که شغل شما را بهتر از آنچه که هست نشان میدهند.
مطمئناَ قصد شما فروش اجناس از طریق وب سایت است. اما بازاریابی ـ فوت و فن فروش و تعاریف اظهار نظرهای مشتریان ـ که بیشتر از آگاهی دادن و جذب مردم به لاف زدن میپردازد؛ فقط بازدید کنندگان را فراری میدهد. آترلی میگوید : "وب سایت خود را با تبلیغات پر نکنید بلکه آن را به شکل یک مکالمه دو طرفه بین خود و بازدید کنندگان طراحی کنید".
8- مکانهای گفتگوی بدون نظارت.
اگر قصد دارید یک محیط گفتگو ایجاد کنید، از یک ناظر برای پذیرفتن موارد احتمالی استفاده کنید به این ترتیب از هرز نامهها، درخواستهای خلاف عرف، نقض حریم امنیتی و سایر درد سرها دوری میکنید.
9- لینکهای به درد نخور و مطالب قدیمی.
هیچ چیز به اندازه اطلاعات نامربوط و قدیمی بازدید کنندگان سایت را گمراه نمیکند. همین اتفاق در مورد لینکهایی صادق است که افراد را به صفحات غلط هدایت میکند. به طور منظم سایت خود را بررسی کرده و لینکهای تغییر یافته و از رده خارج را شناسایی کنید.